Technisch partner in scheepvaart en industrie

Over Lerta

Lerta Techniek is een allround elektrotechnisch bedrijf voor de scheepvaart en de industrie. U kunt bij Lerta Techniek onder meer terecht voor het oplossen van storingen en het onderhouden en vernieuwen van elektrotechnische installaties. Tevens keurt Lerta Techniek uw gereedschappen volgens de NEN3140 norm, kan het met thermografie warmtebeelden van bijvoorbeeld uw schakelkast maken en levert het oplossingen voor het op afstand bedienen van uw kraan. En mocht u een conflict hebben met verschillende leveranciers, dan kan Lerta Techniek bemiddelen. Vaak met succes.

Lerta Techniek is het eerste bedrijf dat op grote(re) schaal zonnepanelen voor de binnenvaart levert en installeert. Al diverse binnenvaartschepen wekken op deze manier zelf hun stroom op. En omdat dit vaak maatwerk is, heeft Lerta diverse solar systemen in het assortiment. Zo levert Lerta Techniek high power panelen met een hoog piekvermogen en kleinere beloopbare panelen met een dikte van slechts drie millimeter.

Indien u nieuwsgierig bent geworden wat Lerta Techniek voor u kan betekenen, dan kunt u bellen met een van onze specialisten op: 024 20 223 20, mailen kan ook: info@lerta.nl.John Janssen - Lerta Techniek